~ holla ~

Dear blog :) HyeHye readers / visitor . Well nice to continue typing today XD . Long time i didn't write :) So now i am typing some story for you all :D cehhh , speaking plak . HAHA * menyampah jap . okay , today tepat 3 month aku couple dengan arol . setakat ni tak de lah gadoh2 sampai nak break . Tapi gadoh sbb JEALOUS tu ade lah ken . eceehh ! Normal lah tuu KanKan ? Harap2 kekal lah dengan si arol ni  . Hurm , Tadi aku pegy antar adq aku mengaji kat rumah tity . Ayah tity yang ajar kan . Then , ade parents yang nak hantar ank dya mengaji jugak . Okay , Awal2 lagy tity dah ckp  paretns dyaorng tuu BERLAGAK KAYA . Tapi mase dyaorng sampai tuu aku ttap salam parents dyaorng tuu .Then aku salam lah kan , hormat org tua lah kate  kan . pastu mase aku nak salam tuu , aku hulur lah tangan dulu . Then MAKCIK tuu pon hulur lah tngan , tapi sikit jee . then ,mase aku nak cium tangan dya , dya trus tarik tngan dya cpt2 . hujung jari jeee kod MAKCIK tuu salam ngn aku . Okay dengar ni MAKCIK ! ! *MAKCIK , Aku Tak Hadap Lah Nak Salam Tangan Kau Yang Kuning Kena KUNYIT tuu  * errr !SUMPAH bengang gilaa ngn MAKCIK tuu . tak penah lagy org buad kat aku macam tuu .*Makcik , Makcik bawak lah mati duit Makcik yang belambak2 tuu eyh ! TAK BATAK DEN DOO . nanti tulis kat wasiat Makcik suruh penggali kubur tanam duit2 makcik skali ! aku salam kau MAKCIK bukan sbb nak duit kau , aku salam ikhlas kau tahu ? makin sakit hati aku cerite pasal MAKCIK ni . Kay , ape2 pon aku sayang baby aku (arol) . iloveyousomuch babe ! nak kekal ngn kau sampai bila2 b . .