Pulau Pangkor , sweet memory .

assalammualaikom , hey you ! hurm , hari ahad hari tuu pegy Pulau Pangkor malam tadi pukul 2 baru sampai rumah . serious best sgt dekat sana . rasa tak nak balik pon ade . banyak yang aku buad kat sana , aku dapat snokling dalam laut and mcam2 lahh . best woo .


best woo snokling , aku dpat snokling dengan si dia . hehehe .banyak dapat kawan baru dekat sana , semua senior2 . aku jee junior . auw auw , best wooo . aku dapat kenal dengan sorang ni . baek sangat , lepas kenal jee , kalau mana2 dya pegy mesti ada aku . mana2 aku pegy mesti ada dya . hehe . pegy toilet pon sama2 . teettt ,  bukan masok sama kay . bengong . haha . nak tengok nak tengok ? nahh , ni gambar aku dengan si dia .
omey kan dya pakai topi tuu . hehehehe . ada lagi , ada lagi . nah .

hehehe , omey kan kita duaorang .


kay , aku nak cakap aku sayang dya . hehe  . miss you . nanti free kita jumpa ok . dya ni kuat merajok . dya cakap dya suka kalau aku pujok2 dya . eeeshhh , mengada2 kan . malam last dapat dating dengan dya tepi pantai . dya asyik merajuk jee . soo kena lah pujuk  . hehe . bukan berdua2 kay dekat pantai . think posotif ok . hari akhir semalam , ada makan2 . mase makan tuu , dya curik2 aku punya nasi . heheheh , ambik laa tak kesah . then , dya mengada2 nak aku suap kan . tak de aku suap kan , malu laa cenggini kan . hehe . ramai abg2 senior yang sporting . malam dekat pantai masa dating tuu pon abg2 senior ni kena kan kitaorang . sampai bawak selimut putih dekat tepi pantai semata2 nak kena kan kitaorang . haha , aku dah menggelabah dah mase tuu . ingat kan hantu betol .then , hantuu tuu gelak2 . hehew , hantu sengal , nii haa , abg senior yg paling sporting .
gambar kengkawan dya yg sporting2 tak dapat nak ambik . hehew , sokay . ni pon jadi laa . rasa tak nak balik pulak .  seronok sangat ni . btw , rindu dekat korang yang pegy pangkor tuu . muaahh sikit . bye2 , tak ade bende nak cakap lagi . miss you .